Verplaatsbare Paardenstallen

Verplaatsbare paardenstallen zijn multifunctioneel én praktisch in gebruik. Mobiele paardenboxen kun je namelijk eenvoudig verplaatsen en zijn van alle gemakken voorzien. Handig als je snel meer stalruimte nodig hebt, of om op een weide te plaatsen. Zowel thuis als tijdens een evenement. Verplaatsbare paardenstallen zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Verplaatsbare paardenboxen te koop

Verplaatsbare paardenstallen

Verplaatsbare paardenboxen zijn te koop bij een specialist. Zij zorgen ervoor dat deze stallen veilig en volgens de normeringen zijn gebouwd. Dat betekent dat de paardenboxen zijn voorzien van een geïsoleerd dak, een veilige voorwand en een stevige staldeur. Eventueel wordt de mobiele stal ook voorzien van een wateraansluiting én een voerbak. Een verplaatsbare stal heeft wielen en een trekhaak. Zo zijn ze eenvoudig te plaatsen op elke gewenste locatie. Dat kan in een weiland zijn, maar ook naast de bestaande stal op andere plek op het terrein. Organiseer je een evenement en heb je snel extra stalruimte nodig? Ook dan heb je de mogelijkheid om een verplaatsbare stal te huren.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Prijzen Verplaatsbare Paardenstallen

Verplaatsbare stallen

gEMIDDELDE prijs (exCl. btw)

1 Verplaatsbare paardenstal

+- € 3.000

2 verplaatsbare paardenstallen

+- € 5.000

3 verplaatsbare paardenstallen 

+- € 8.000

Meer dan 3 paardenstallen

Op aanvraag

Verplaatsbare paardenstal huren

Meerdaagse wedstrijden of evenementen organiseren hangt in veel gevallen samen met het aanbieden van stalruimte. Heb je veel inschrijvingen maar een tekort aan stallen? Dan kun je overwegen om een verplaatsbare paardenstal, of wedstrijdboxen te huren. De stal kan geschikt zijn voor 1 paard, maar er zijn ook stallen te huur met 2 of zelfs meerdere boxen.

Mobiele paardenstallen

Verplaatsbare Paardenstallen Offerte

Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project