Loopband Paarden

Een loopband voor paarden maakt trainen op een eenvoudige en efficiënte manier mogelijk. Een loopband is namelijk compact van formaat en kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Daarnaast kent een loopband diverse intensiteiten. Dat betekent dat je de zwaarte van de training eenvoudig afstemt op de behoefte van het paard.

De voordelen loopband voor paarden

Eén van de belangrijkste voordelen van het trainen van paarden met een loopband, is dat je geen rekening hoeft te houden met invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan de stabiliteit van de bodem waarin je traint of de omstandigheden van het weer. Daarnaast ondervindt ook het paard geen hinder van een te zware of belastende bodem. Dat is vooral ideaal voor paarden met lichte blessures of dieren die na letsel moeten revalideren.

Een loopband voor paarden kan worden uitgerust met een bedieningspaneel. Deze zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van diverse functies. Een voorbeeld daarvan is de simulatie van bergopwaarts bewegen doordat de loopband in hoogte versteld kan worden. Een loopband voor paarden heeft een achter én vooruitgang welke, net zoals de loopband zelf, is voorzien van hoogwaardige antislip materiaal. Uitglijden is daardoor praktisch onmogelijk.

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan is een aquatrainer voor paarden ook altijd een mogelijkheid.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Prijs Loopband Paarden

Gemiddeld is de vanafprijs voor een loopband voor paarden zo'n € 25.000, dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Zo kan de loopband worden uitgerust met een uitgebreid computersysteem waardoor je gebruik  kunt maken van verschillende instellingsmogelijkheden. Ook kun je kiezen voor een loopband voor paarden die je in hoogte kunt verstellen of die wordt geleverd in de kleuren die je wenst. Deze factoren hebben invloed op de prijs. Het aanvragen van een op maat gemaakte offerte is dan ook altijd een goed begin. 

Offerte Loopband voor Paarden Kopen

Voordat je een loopband voor paarden gaat kopen, is het aanvragen van een vrijblijvende offerte raadzaam. Je bent dan zeker van de scherpste prijs en van een loopband voor paarden die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project