Sporthorses Review

Kom alles te weten over paarden verkopen via Sporthorses. 

Sporthorses is de marktplaats voor paardenliefhebbers. Hier kun je paarden en pony’s kopen én verkopen. Van particulieren, maar ook van vooraanstaande handelsstallen.

Sporthorses is één van de grootste platformen om paarden op te kopen en verkopen. Met een enorm internationaal bereik en eenvoudig verkoopproces is het de website bij uitstek om paarden of pony's te verkopen.

- Paardenservices review

Paard verkopen via Sporthorses in 8 landen

Door te adverteren op Sporthorses geniet je van een enorm bereik. Zeker omdat de website van het verkoopplatform beschikbaar is in maar liefst 8 landen en talen.

Zoals Nederland, Belgie en Duitsland, maar ook in Frankrijk, Amerika, China, Rusland en diverse Arabische landen. Dit maakt de kans op het succesvol verkopen of aankopen van sport- en recreatiepaarden een stuk groter. Het plaatsen van een advertentie op Sporthorses is eenvoudig. Daarvoor heb je de keuze uit verschillende opties en mogelijkheden.

De websites van sporthorses krijgen meer dan 100,000 bezoekers per maand, de ideale manier dus om jouw paarden / pony's aan een groot publiek te laten zien.

Sporthorses Internationaal

Wat kost adverteren op Sporthorses?

Als je op Sporthorses paarden wilt wilt verkopen, dan betaal je € 25,00 voor een basis advertentie. Wil je op Sporthorses een pony verkopen? Dan betaal je een tarief van € 15,00 voor een basis advertentie. De prijs kan oplopen naarmate je meerdere opties selecteert. 

Type advertentie

Bedrag

Looptijd

Basis advertentie Paard

€ 25,00

180 dagen

Basis advertentie Pony

€ 15,00

180 dagen

Homepage advertentie

vanaf € 25,00

7 dagen

Top advertentie

vanaf € 25,00

7 dagen

Abonnement met Banner

€ 75,00

per maand


Jouw advertentie is 180 dagen lang zichtbaar op de website. Een topadvertentie of homepage advertentie wordt 7 dagen lang weergegeven op de homepagina. Deze advertenties hebben een vanafprijs van € 25,00.

Handelsstallen en commerciële bedrijven kunnen tevens een abonnement afsluiten. Voor € 75,00 per maand kunnen er onbeperkt advertenties worden geplaatst. Naast sportpaarden en pony’s in alle disciplines, kun je op Sporthorses ook friese paarden verkopen en kopen.

Op Sporthorses vind je zowel dressuur-, spring- als eventingpaarden van alle leeftijden en africhting niveaus. Je kunt tevens een selectie maken op basis van kleur, stamboek, geslacht en prijs. Dat maakt het kopen én verkopen van paarden een stuk eenvoudiger

Adverteren op Sporthorses: hoe werkt dat eigenlijk?

Een paard verkopen op Sporthorses is in een paar stappen geregeld. Het plaatsen van een advertentie is dan ook niet moeilijk. Hieronder zie je precies hoe dat in zijn werk gaat.

1. Account creëren

Sporhorses Account Creëren

Een account aanmaken doe je in de rechterbovenhoek van de homepagina. Je hoeft alleen maar een e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Via Mijn Sporthorses kun je advertenties plaatsen en beheren. Dat geldt ook voor je persoonlijke gegevens en favorieten.

2. Advertentie aanmaken

Sporthorses Advertentie Aanmaken

Klik op advertentie plaatsen om te beginnen met het opstellen van jouw advertentie.

3. Rubriek Kiezen

Sporthorses Rubriek kiezen

Kies de rubriek waarin je een advertentie wilt plaatsen op sporthorses. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zoals paarden te koop, stalling en weidegang of instructie.

4. Omschrijving toevoegen in meerdere talen

Sporthorses Omschrijving Toevoegen Meerdere Talen

Je kunt nu een advertentie tekst opmaken in het tekstvak. Je kunt de omschrijving toevoegen in verschillende talen voor op de buitenlandse websites van Sporthorses.

5. Media toevoegen

Sporthorses Media Toevoegen

Vervolgens kun je media toevoegen aan de advertentie. Bijvoorbeeld in de vorm van foto’s. Eventueel kun je ook een YouTube link toevoegen als je de beschikking hebt over een video.

6. Extra opties toevoegen

Sporthorses Extra Opties

Nadat je media hebt toegevoegd aan de advertentie, kun je ook nog gebruik maken van extra opties. Zoals een topadvertentie op de homepage van de website, labels of een websitevermelding. De meerprijs vind je direct achter de gekozen opties.

7. Betaalmethode kiezen

Sporthorses Beta

Als je wilt adverteren op Sporthorse kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden. Betaal jouw advertentie met Paypal, iDeal of bijvoorbeeld met een creditcard.

8. Advertentie Plaatsen

Advertentie Plaatsen Sporthorses

Je hoeft nu alleen nog maar op de blauwe knop met “advertentie plaatsen” te klikken.

Start met adverteren op Sporthorses

Door te adverteren op Sporthorses geniet je van een enorm bereik. Zeker omdat de website van het verkoopplatform beschikbaar is in maar liefst 8 landen en talen.

Succesvol adverteren op Sporthorses met deze handige tips

Als je jouw paard wilt verkopen, dan wil je dat het liefst zo effectief mogelijk doen. Door gebruik te maken van deze tips, verkoop je jouw paard of pony nog sneller via Sporthorses.

1. Advertentie laten opvallen met goede foto’s

Media: zorg voor duidelijke en representatieve foto’s. Voeg in ieder geval foto’s van onder het zadel (indien mogelijk) en op stand toe. Nog beter is het toevoegen van bewegende beelden. Via het platform heb je namelijk de mogelijkheid tot het toevoegen van een video. Bijvoorbeeld van een dresuurproef, een springparcour of bewegen in vrijheid.

2. Duidelijke beschrijving

Laat niets aan het toeval over als het aankomt op het informeren van de koper. Vertel relevante informatie over het inrichtingsniveau, het karakter van het paard en eventuele bijzonderheden. Voor welke ruiter is het paard geschikt? Wat zijn zaken om rekening mee te houden en wat vind jij als koper belangrijk in een eventuele nieuwe eigenaar?

3. Voldoende contactmogelijkheden toevoegen

Voeg voldoende contactmogelijkheden toe aan jouw advertentie. Geïnteresseerden moeten snel en makkelijk met je in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld telefonisch, door het versturen van een e-mail of via een website.