Paardenstallen Binnenboxen

Heb je de beschikking over een ruimte en wil je deze laten voorzien van binnenboxen? Dan kun je kiezen uit behoorlijk wat verschillende soorten en maten. Binnenboxen bestaan in veel gevallen uit een voorwand met staldeur, een achterwand en zijwanden. Als het om een rij paardenstallen binnenboxen gaat, dan kun je tevens kiezen voor diverse opties. Een schuifsysteem is daar een voorbeeld van.

binnenboxen

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Soorten binnenboxen

Als je besloten hebt om jouw paardenstallen te laten voorzien van binnenboxen, dan heb je behoorlijk wat keuze. Uitvoeringen kunnen variëren van grote stallen met spijlen en houten planken, tot aan luxe gegalvaniseerde binnenboxen met een anti-weefrek, koperen bollen of een paardenhoofd. Ook kun je kiezen voor vaste zijwanden of exemplaren die je kunt schuiven of draaien. Sommige paardenstallen kiezen voor deze binnenboxen omdat dit machinaal uitmesten makkelijker maakt. Door de zijwanden naar voren te trekken, ontstaat er een gang die genoeg ruimte biedt aan landbouwmachines.

Offerte Binnenboxen

Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project