Piste omheining

Een piste omheining is van essentieel belang. Voor de veiligheid van jouw paarden en voor jezelf. Een houten of kunststof omheining rondom de piste heeft daarnaast nog meer voordelen. De omheining bakent de piste af. Dat is fijn bij een valpartij of als de ruimte ook als paddock wilt gebruiken. Wat een piste omheinen kost is afhankelijk van de oppervlakte en jouw wensen. Ook de gewenste uitvoering en het materiaal hebben invloed op de prijs.

Kunststof omheining piste

Als je de rijbaan of piste wilt omheinen, heb je de keuze uit verschillende materialen. Kunststof en hout daarvoor het meeste geschikt. Een kunststof omheining rondom de piste is duurzaam en stevig. Het een lange levensduur en vergt weinig tot geen onderhoud. Een kunststof piste omheining is daarnaast ook nog eens veilig en leverbaar in diverse kleuren.

Houten omheining piste

Met een houten omheining rondom de piste creëer je een landelijke look. Dit natuurlijke materiaal laat zich eenvoudig bewerken en is bovenal veilig. Jouw paarden kunnen zich niet zomaar bezeren. Zeker omdat een houten piste omheining wordt gemonteerd zonder het gebruik van schroeven. De meest geschikte houtsoort is hardhout. Deze harde houtsoort is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft een lange levensduur.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Piste omheining prijzen en kosten

Een piste omheining heeft verschillende prijzen en kosten. De prijs wordt vaak per m2 berekend. De kosten en de prijs van een piste omheining is dus afhankelijk van de oppervlakte die je wilt laten omheinen, maar ook de materiaalkeuze en de uitvoering spelen hierin een rol. Je kunt kiezen voor een houten of kunststof omheining. Bijvoorbeeld met 2 of 3 dwarsbalken, een opschroef of doorsteek omheining.

Offerte aanvragen

Wat een piste omheinen kost is dus geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Gelukkig kun je via paardenservices.be eenvoudig een offerte aanvragen bij één van onze specialisten. Zo ben je altijd zeker van een houten of kunststof piste omheining die aan jouw wensen én die van jouw paarden voldoet.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project