Hoefslagkering

Een hoefslagkering is een wand tussen de muur van een binnenhal en de hoefslag. Maar, ze worden ook los geplaatst als afscheiding tussen de piste en bijvoorbeeld het gangpad. Een hoefslagkering zorgt in de eerste plaats voor optimale veiligheid. Niet alleen voor de ruiters, maar zeker ook voor de paarden. De dichte afscheiding zorgt ervoor dat paarden niet verstrikt kunnen raken in losse lijnen en zich kunnen bezeren. Daarnaast is een hoefslagkering een fijne aanleuning tijdens de trainingen en het uitvoeren van dressuurmatige oefeningen.

hoefslagkering

Soorten hoefslagkering

Een hoefslagkering is leverbaar in diverse soorten. Hierbij kun je denken aan een hoefslagkering met verticale of horizontale planken, met een stalen frame en diverse toegangsdeuren.

De afscheiding in je rijhal kan worden gemaakt van verschillende materialen. Er worden diverse soorten kwalitatief hout gebruikt, maar ook kunststof planken worden veel gebruikt voor onderhoudsvrije hoefslagkeringen.

Prijs Hoefslagkering

De prijzen voor een hoefslagkering lopen uiteen. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Zoals de afmetingen van de binnenpiste. Ook de materiaalkeuze heeft uiteindelijk invloed op de prijs van de offerte. Een hoefslagkering wordt vaak op maat gemaakt zodat deze voldoet aan de specifieke wensen van de gebruiker. Standaard betaal je tussen de € 80 - € 120 per meter voor hoefslagkering.

hoefslagkering

Offerte Hoefslagkering

Kies voor een erkende vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project