Houten paardenstallen

Houten paardenstallen spreken tot de verbeelding. Het natuurlijke materiaal gaat op in de omgeving en heeft een warme en landelijke uitstraling. Paardenstallen kunnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Voorbeelden zijn vuren, douglas of lariks. Al dan niet geïmpregneerd of behandeld.

Houten paardenstallen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Van enkele stal met buitenluik tot aan een rij houten paardenstallen met luifel én voergang. 

Houten paardenstal zelfbouwpakket

Wil je zelf een houten paardenstal gaan bouwen? Kies dan voor een maatwerk zelfbouw pakket. Daarvoor hoef je alleen maar je wensen door te geven. Hierbij kun je denken aan de uitvoering van de paardenstal, de afmetingen én het soort hout. Je ontvangt daarna direct een maatwerk offerte die geheel aan jouw eisen voldoet. De zelfbouw paardenstal wordt vervolgens geleverd als maatwerk bouwpakket door een ervaren stallenbouwer.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Vergunning Houten Paardenstallen

Bij het bouwen van houten paardenstallen, zal je een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunningen) nodig hebben. Ga dus te rade bij de ruimtelijke ordening van jouw gemeentedienst. Daar zal je de nodige en juiste info krijgen die specifiek op jouw situatie van toepassing is. Voor schuilstallen of schuilhokken met minstens 1 volledige open zijde kan je wel genieten heb je onder bepaalde voorwaarden geen vergunning nodig. 

Prijzen Houten Paardenstallen 

.De afmetingen, materialen, plaatsingskosten én de houtsoort hebben invloed op de prijzen en zullen variëren. Enkele gangbare prijzen:

  • 2 paardenstallen 3x3 meter, gemiddeld € 3.500
  • 3 paardenstallen 3x3 meter, gemiddeld € 5.500
  • 4 paardenstallen 3x3 meter, gemiddeld € 7.000

Kies je voor luxe paardenstallen of op maat gemaakte paardenstallen, zal de prijs hoger liggen.

Offerte Houten Paardenstallen 

Kies voor een erkende vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project