Dressuurspiegels

Dressuurspiegels zijn van grote waarde binnen de ruitersport. Ze worden gebruikt door dressuurruiters, springruiters en menners. Maar, ook de voltige sport maakt gebruikt van dressuurspiegels in zowel de binnen- als buitenmanege.

dressuurspiegels

Voordelen Dressuurspiegels

Dressuurspiegels worden onder meer gebruikt om de eigen houding én die van het paard op elk gewenst moment in de training te kunnen controleren en corrigeren. Door gebruik te maken van een dressuurspiegel kun je het niveau van rijden telkens een beetje verbeteren. Zo ga je optimaal voorbereid de volgende wedstrijd tegemoet.

Een voorovergebogen houding of een verkeerde beenligging wordt tijdig (en constant) opgemerkt door de spiegel. De ruiter kan dit direct corrigeren waardoor de zithouding op het paard verbetert. Ook de hoofd halshouding van het paard en het correct uitvoeren van een dressuuroefening kan aan de hand van dressuurspiegels gecorrigeerd worden.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Prijzen Dressuurspiegels

De prijzen van dressuurspiegels kunnen variëren en zal afhangen of je een volledige spiegelwand wenst of slechts één spiegel. Gemiddeld betaal je voor één dressuurspiegel zo'n € 750 (exclusief BTW). Voor een montageframe voor buitenpistes betaal je rond de € 400 - € 500 (exclusief BTW).

Offerte Dressuurspiegels

Kies voor een erkende vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project