Luxe paardenstallen

Luxe paardenstallen zijn niet alleen functioneel en veilig, maar zijn ook nog eens voorzien van een prachtige uitstraling. Een luxe paardenbox kan geleverd worden in allerlei verschillende uitvoeringen. Hierbij kun je denken aan een perfect afgewerkte box met gebogen voorwand, een lage deur of een combinatie daarvan. Luxe paardenstallen kunnen bovendien worden voorzien van elke gewenste soort behandeld hout of kunststof. Uiteraard zijn ze tot in perfectie afgewerkt en overtuigen ze door kwaliteit.

luxe paardenstallen

Luxueuze paardenstallen kunnen in elk gewenst formaat én kleur worden geleverd. Door een ervaren stallenbouwer. Eventueel kun je ook nog een extra element toevoegen aan de voorwanden van deze stallen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor koperen bollen of paardenkoppen.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Luxe houten paardenstallen

Luxe paardenboxen van hout laat je plaatsen wanneer je buiten functionaliteit ook kiest voor uitstraling. Bijvoorbeeld als je luxe paardenstallen wilt laten plaatsen als je op een professionele manier bezig bent met paarden en veel klanten ontvangt. Je krijgt namelijk nooit een tweede kans voor een goede eerste indruk. Maar, ook als particulier zijn er verschillende redenen om te kiezen voor luxe houten paardenstallen. Door ze op maat te laten maken, door een ervaren stallenbouwer weet je zeker dat de huisvesting van jouw paard aansluit bij de woning of de leefomgeving. Daarnaast zijn luxe stallen veilig, solide en duurzaam.

Het staalwerk van luxe houten paardenstallen kan in elke RAL kleur worden gecoat. Dat gebeurt aan de hand van poedercoating. Daarmee worden roestvorming en beschadigingen voorkomen, zodat je nog langer kunt genieten van een stal met een luxe uitstraling. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit voor welke afmeting je kiest.

Luxe paardenstallen Offerte

Kies voor een erkende vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project