Staldeuren Paarden

Staldeuren voor paarden moeten aan een aantal eisen kunnen voldoen. In de eerste plaats moeten ze natuurlijk veilig zijn. Daarnaast moeten staldeuren voor paarden het verblijf op stal aangenaam kunnen maken. Sommige staldeuren laten sociaal contact toe door middel van een bovendeur of tralies. De keuze die je hierin maakt is afhankelijk van jouw persoonlijke keuze en de structuur op stal.

staldeuren

Soorten Staldeuren

Gelukkig zijn er heel veel verschillende soorten staldeuren. Zo stem je de deuren van de stal eenvoudig af op de paarden die je hebt en de structuur van jouw paardenstallen. Wordt er bijvoorbeeld veel door de gangen gewandeld met andere paarden, dan is een dicht bovenluik, al dan niet met tralies, een aanrader. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor staldeuren van kunststof, diverse soorten hout, met veiligheidsglas of een draaideur. Ook schuifdeuren worden veel gebruikt in een paardenstal. De prijzen van staldeuren variëren sterk, maar de goedkoopste vind je terug vanaf €350 voor luxe staldeuren zit je vlug aan € 1.200

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Staldeuren op maat laten maken

Heb je speciale wensen of voldoet jouw stal niet aan de standaard afmetingen? Dan kun je staldeuren ook op maat laten maken door een ervaren stallenbouwer. Zo pas je de uitstraling van de staldeuren eenvoudig af op de omgeving of de ambiance van de stal zelf. Een maatwerk staldeur laat je ook maken als je speciale wensen hebt. Bijvoorbeeld als je een voerluik wilt laten aanbrengen in de staldeur of deuren wilt laten maken met een speciaal slot.

Offerte Staldeuren

Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project