Stallenbouw Paarden

Stallenbouw voor paarden kan niet zomaar van start gaan. Behalve dat de huisvesting voor het paard zelf aan een aantal eisen moet voldoen, moet je ook rekening houden met andere factoren. Denk daarbij aan geschikte grond, het plaatsen van een fundering of het aanvragen van een vergunning. Ga daarom zeker te raad bij een specialist in stallenbouw voor paarden.

Stallenbouw Paarden

Stallenbouw Paarden Specialisten

Paardenstallen laat je best bouwen door een ervaren specialist in stallenbouw. Zij weten precies waar een paardenstal aan moet kunnen voldoen en welke eisen er door de gemeente worden gesteld. Als je paardenstallen wilt laten bouwen dan wordt er tevens een bouwtekening, met bijpassende offerte gemaakt door de aanbieder. Je weet dus vooraf precies hoe de stal eruit komt te zien en wat het zal kosten. Met een specialist wordt jouw project dus van A tot Z opgevolgd. Zie je het groots? Ook voor manegebouw kunt u rekenen op experten.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Vergunning Stallenbouw Paarden 

In de meeste gevallen is een bouwvergunning vereist voor de constructie van een buitenstal. Niet enkel bij stallenbouw, maar ook bij het aanleggen van pistes, stapmolens, ...is een bouwvergunning en vaak ook een milieuvergunning vereist. Ga dus zeker eerst even langs bij je gemeente vooraleer je begint te bouwen.

Houten paardenomheiningen en schuilhokken zijn dan weer sinds kort vrijgesteld in bepaalde gebieden indien ze aan welbepaalde voorwaarden voldoen.

Offerte Aanvragen

Kies voor een erkende vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project