Prefab Paardenstal

Een prefab paardenstal is heel eenvoudig te bouwen en relatief voordelig in aanschaf. Dat komt omdat deze stallen in grotere aantallen worden geproduceerd. Dat gebeurd al in de fabriek. Een prefab stal kan gemaakt zijn van verschillende houtsoorten en is leverbaar in allerlei uitvoeringen. Prefab paardenstallen zijn tevens eenvoudig uit te breiden. Handig als je in de toekomst toch meer dan één paard wilt houden, of liever wat extra opslagruimte wilt.

buitenstallen paarden

Verschillende afmetingen en formaten

Prefab stallen voor paarden zijn leverbaar in verschillende afmetingen en formaten. Zo kun je kiezen voor een stal die ruim genoeg is voor 1 of 2 paarden. De afmetingen van prefab paardenstallen kunnen variëren van 3.80 x 3.80 meter tot en met 7.50 x 3.80 meter. Bijvoorbeeld als je niet alleen wilt kunnen beschikken over een paardenstal maar ook over een inloopstal. Het formaat van een prefab stal is dus afhankelijk van jouw voorkeur.

Prijzen prefab paardenstallen

De prijzen voor kant & klare paardenstallen zijn doorgaans lager dan wanneer je zelf een stal wilt bouwen. Dat komt omdat de stallen in grote aantallen worden gefabriceerd in de fabriek. De kosten voor het materiaal en de productie kunnen daardoor laag gehouden worden. De prijzen voor prefab stallen beginnen doorgaans bij € 2.000. Afhankelijk van de ruimte en de houtsoort voor de prefab paardenstal, lopen de prijzen op. Toch zijn kant & klare stallen altijd nog een stuk voordeliger dan wanneer je kiest voor een zelfbouw stal.

Offerte aanvragen

Wil je een prefab paardenstal laten plaatsen? Kies dan voor een klant & klare stal van een ervaren hippische bouwer. Zij weten namelijk als geen ander waar deze uitbreidbare stallen aan moeten kunnen voldoen. Via de website van paardenservices.be vind je eenvoudig de vakman die je zoekt en kun je direct een offerte aanvragen voor een prefab paardenstal.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project