Paardenstal Zelfbouwpakket

Met een paardenstal zelfbouwpakket bouw je in een korte tijd een fijne schuilplaats voor jouw paard. Deze stallen worden namelijk geleverd als kant-en-klaar pakket. Dat betekent dat ze makkelijk te bouwen zijn. Natuurlijk in de afmetingen en formaten die jij wenst. Een paardenstal zelfbouwpakket is leverbaar in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld als schuilstal of gesloten stal. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Zo kun je beschikken over een maatwerk paardenstal voor één of meerdere paarden die je zelf kunt bouwen.

Paardenstal Zelfbouwpakket

Verschillende afmetingen en formaten

Paardenstallen die als zelfbouwpakket worden geleverd zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten. De minimale afmeting van een paardenstal is 3.00 x 3.00 meter. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een ruime stal. Bijvoorbeeld van 3.00 x 6.00 meter of 3.30 x 4.00 meter. De afmeting en het formaat van het paardenstal zelfbouwpakket bepaal je zelf. De grootte is uiteraard ook afhankelijk van het soort stal. Wil je een gesloten stal met een schuilhok? Of kies je voor een zelfbouw paardenstal die plaats biedt aan meerdere dieren?

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Prijzen zelfbouwpakket paarden

De prijzen van een zelfbouwpakket voor paarden lopen uiteen. De offerte wordt samengesteld op basis van jouw specifieke wensen. Kies je voor een enkele paardenstal, dan ben je natuurlijk voordeliger uit dan wanneer je kiest voor drie stallen op één rij. Over het algemeen kunnen de prijzen van een zelfbouwpakket variëren van € 2.000 tot € 9.000. Afhankelijk van jouw specifieke wensen, het aantal stallen en de opties die je kiest.

Offerte aanvragen

Stallen bouwen met een paardenstal zelfbouwpakket betekent alleen genoegen nemen met het beste. Op het gebied van kwaliteit, maar natuurlijk ook als het aankomt op een eenvoudige montage. Een zelfbouwpakket voor paardenstallen laat je bij voorkeur maken door een ervaren vakman. Paardenservices.be heeft de beste hippische bouwers al voor je geselecteerd. Een offerte aanvragen voor een zelfbouwpakket is dus eenvoudiger dan ooit.

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project