Geopad

Geopad zijn snippers synthetisch vlies. Bij het vermengen met zand van een piste zorgt het voor een uitstekende structuur en stabiliteit. Bovendien houdt het ook de vochtbalans van de bodem op peil. Geopad wordt ook vaak polyvlokken genoemd. Geopad kan worden aangebracht ter verbetering van bestaande bodems of je kan ook een nieuwe piste met een goepad bodem aanleggen.

Geopad

Voordelen Geopad Bodem

Geopad of polyvlokken zijn snippers van textiel en vliesdoek. Anders dan veel mensen denken, bestaat een geopad bodem niet uit afval zoals dit met versnipperd tapijt wel het geval is.

  • Geopad heeft een sterk absorberend vermogen. De bodem blijft daardoor droger en meer stabiel. 
  • Geopad bestand tegen vorst waardoor de bodem 365 dagen per jaar berijdbaar blijft. 
  • Een geopad bodem heeft daarnaast veerkrachtige eigenschappen waardoor het risico op blessures aanzienlijk verminderd kan worden.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Geopad piste

Geopad kan op verschillende manieren worden toegepast. Je kunt namelijk kiezen voor een geopad piste als je een nieuwe paardenpiste laat aanleggen. Heb je al de beschikking over een piste maar laat de kwaliteit van de bodem te wensen over? Dan kun je de bodem laten vermengen met lichtgrijze, witte of bonte geopad met vezels.

Geopad Piste

Prijs Geopad bodem

Als je geopad wilt gebruiken in de piste, dan is de prijs afhankelijk van jouw wensen. Bijvoorbeeld of je een compleet nieuwe geopad bodem wil laten aanleggen of de kwaliteit van de bestaande bodem wilt verbeteren. De prijzen voor geopad variëren van € 200,00 tot € 400,00 per pallet van 250 kilo. Afhankelijk van het type polyvlokken dat je kiest.

Geopad offerte aanvragen

Wil jij de bodem van jouw piste graag optimaliseren of wil je een piste met geopad bodem laten aanleggen? Vraag dan online een offerte aan. Je ontvangt direct een vrijblijvende prijsopgave van bekwame geopad bodem specialist uit jouw omgeving.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project