Houten omheining paarden

Een houten omheining voor paarden is onmisbaar. Voor de particuliere en professionele paardenhouderij. Omheiningen van hout gebruik je voor de piste, maar natuurlijk ook om de weide of paddock mee af te bakenen. Daarbij heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten uitvoeringen en houtsoorten. Bijvoorbeeld tropisch hardhout, Europees eikenhout of een paardenomheining voor de weide of rijbaan van gecreosoteerd hout.

Voordelen houten omheining

Een houten omheining voor paarden heeft veel voordelen. Je bent zeker van een stijlvol uiterlijk welke een geheel vormt met de buitenomgeving. Een omheining van hout is bovenal ook veilig en onderhoudsvrij. Zeker als je kiest voor hardhout. Deze houtsoort is bestand tegen de invloeden van het weer. Daarnaast kan een houten paardenomheining ook worden geïmpregneerd. Dit verlengd de levensduur van een maatwerk omheining aanzienlijk. 

Soorten omheining voor paarden

Er zijn heel veel verschillende soorten omheiningen voor paarden. Je kunt kiezen voor een standaard uitvoering met 2 of 3 dwarsbalken, maar een luxe omheining van hout behoort ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een doorsteek of opschroef omheining. Daarnaast  kun je ook nog kiezen voor standaard of luxe toegangspoorten. Welke soort omheining je ook kiest, een houten afrastering voor paarden wordt altijd op maat gemaakt. Bijvoorbeeld rondom de weide, piste, paddock of stapmolen.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Houten omheining paarden prijzen

Een houten omheining voor paarden kent verschillende prijzen. De prijs wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. Bijvoorbeeld een luxe of standaard uitvoering, de oppervlakte én of je kiest voor een omheining van hout of kunststof. De prijs voor een kunststof omheining varieert van € 25,00 tot circa € 30,00 per m1. Afhankelijk van jouw wensen. Voor een houten omheining voor paarden liggen de prijzen doorgaans tussen de € 12,50 en € 18,50 per m1. Afhankelijk van de houtsoort, het type en de bewerking.

Offerte aanvragen

Als je een houten omheining voor paarden wilt laten plaatsen, dan wil je natuurlijk graag weten welke prijzen daarbij horen. Via paardenservices.be vind je direct de vakspecialist die je zoekt. Een offerte aanvragen doe je vervolgens eenvoudig online.

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project