Kunststof omheining paarden

Een kunststof omheining voor paarden kies je om een aantal redenen. In de eerste plaats omdat een omheining van kunststof veilig en onderhoudsvrij is. Daarnaast kun je de afrastering laten uitvoeren in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld met 1 of 2 dwarsbalken. Een paardenomheining van kunststof laat je plaatsen om de piste, maar natuurlijk ook rondom de weide, de paddock of de stapmolen. Uiteraard in de kleur die jij wenst.

Kunststof Omheining

Voordelen kunststof omheining paarden

De voordelen van een kunststof omheining voor paarden lijken eindeloos. Het materiaal is duurzaam en heeft een lange levensduur. Dat terwijl kunststof weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Het dikwandige materiaal kan worden uitgevoerd in de kleuren wit of zwart. Daarnaast zijn er ook kunststof paardenomheiningen met een hout reliëf. Deze zijn qua uiterlijk niet te onderscheiden van een houten paardenomheining. Bovenal is een kunststof omheining rondom de weide of de piste ook heel veilig. Paarden kunnen zich niet bezeren aan het gladde materiaal. Je hoeft dus niet bang te zijn voor beschadigingen of letsel.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Kunststof omheining paarden prijzen

Een kunststof omheining voor paarden is leverbaar tegen verschillende prijzen. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering. Zo kun je kiezen voor een omheining rondom de weide met 2 of 3 liggers. Ook de kleur van de kunststof palen en balken heeft invloed op de prijs. Een witte kunststof omheining voor paarden is vaak wat voordeliger dan wanneer je kiest voor kunststof palen met een houtstructuur. De prijzen voor een kunststof omheiningen variëren van € 25,00 tot € 30,00 per m1. Hout is doorgaans wat voordeliger maar vergt daarentegen wel wat meer onderhoud. 

Offerte aanvragen

Als je alles wilt weten over de verschillende soorten kunststof omheiningen voor paarden én de prijzen die daarbij horen, dan kun je online een offerte aanvragen via de website van paardenservices.be. Hier vind je alle ervaren hippische bouwers en specialisten op een rij.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project