Wedstrijdboxen

Wedstrijdboxen voor paarden worden vooral gebruikt bij grote evenementen. Bijvoorbeeld tijdens meerdaagse concoursen, keuringen of andere hippische aangelegenheden. Om genoeg stalruimte te kunnen creëren worden er wedstrijdboxen geplaatst. Deze bestaan doorgaans uit een box van hout of kunststof met een dichte bovendeur. Deze systeemboxen zijn snel op te zetten en kunnen worden geplaatst in een overdekte ruimte, zoals bijvoorbeeld een binnenmanege. Ook kun je wedstrijdboxen voor paarden huren of kopen in combinatie met een tent.

Wedstrijdboxen kopen

Als organisatie van een terugkerend evenement of als je snel over meer stalruimte wilt kunnen beschikken, kun je ervoor kiezen om wedstrijdboxen te kopen. Ze worden compleet geleverd, al dan niet zonder drinksysteem. Als je wedstrijdboxen wilt kopen kun je rekenen op veilige stallen in diverse afmetingen die ook nog eens mobiel en demonteerbaar zijn. Zoek je een permanentere oplossing? Dan zijn verplaatsbare paardenstallen ook een mogelijkheid.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Wedstrijdboxen huren

Ook kun je ervoor kiezen om wedstrijdboxen te huren. Bijvoorbeeld voor meerdaagse concoursen of hippische evenementen. Paarden kunnen dan tussentijds worden geplaatst in veilige paardenstallen zonder dat ze daarvoor de hele dag op de vrachtwagen of trailer hoeven te staan. Als je wedstrijdboxen wilt huren voor een bepaalde tijd, dan worden deze vaak door de leverancier gebracht en gemonteerd. Eventueel met een tent zodat je altijd de beschikking hebt over een droge accommodatie.

Offerte aanvragen

Denk je na over het huren of kopen van wedstrijdboxen? Vraag dan online een op maat gemaakte offerte aan. Natuurlijk gebaseerd op het aantal stallen, de afmeting én eventueel een meegeleverde tent.

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project