Zadelkamers

Natuurlijk zijn zadelkamers een belangrijk onderdeel van de stal. Hierin kun je waardevolle spullen zoals zadels, hoofdstellen en andere tuigage opslaan op een veilige manier. Zadelkamers kunnen praktisch worden uitgevoerd, maar ook steeds meer mensen kiezen voor een luxe zadelkamer. Bijvoorbeeld met verwarming en ventilatie, een keuken of zelfs een comfortabele zithoek.

zadelkamer

Zadelkamer Inrichting 

Kies je voor een praktische en functionele zadelkamer? Dan zijn vooral de opbergsystemen en een goede ventilatie van belang. Hierbij kun je denken aan zadelkamer inrichting in de vorm van hoofdstelhangers, zadelsteunen en schappen voor het opbergen van dekens en zadeldekjes. Deze accessoires worden veelal vervaardigd uit hout. Bijvoorbeeld uit eikenhout of mahonie voor een luxe zadelkamer.

Een zadelkamer inrichting kan ook bestaan uit maatwerk kasten met lades. Bijvoorbeeld voor losse spullen zoals borstels, peesbeschermers of bandages. Ook zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een zadelkamer met een werkeiland en een waterpunt. Tenslotte is dit ook de plaats waar je jouw dure uitrusting van de juiste verzorging wilt voorzien.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Luxe zadelkamer

Een luxe zadelkamer ademt sfeer uit. De warme ambiance van deze ruimte kun je haast ruiken door de heerlijke geur van het leer. De inrichting van een luxe zadelkamer kun je het beste overlaten aan een ervaren specialist. Zij weten een ruimte de allure te geven die het nodig heeft. Kies bijvoorbeeld voor grote zadelkasten van glanzend mahonie, een leren zithoek of afgeronde houten zadelsteunen. Buiten een goede ventilatie én verwarming, onderscheid de inrichting van een luxe zadelkamer zich ook door het aanbrengen van een mooie vloer. Bijvoorbeeld van houten planken of natuursteen. De keuze die je daarin maakt is natuurlijk geheel persoonlijk.

Offerte Zadelkamer

Wil je het laten bouwen en inrichten van zadelkamers liever overlaten aan een specialist? Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen..

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project