Wasplaats Paarden

Elke stal zou de beschikking moeten hebben over een wasplaats voor paarden. Deze verharde ruimte is ideaal om je paard te verzorgen na het rijden, op te zadelen of te laten beslaan. Een wasplaats wordt vaak gebruikt in combinatie met een solarium. Een wasplaats voor paarden kun je geheel naar wens inrichten.

Inrichting wasplaats voor paarden

Een wasplaats voor paarden moet natuurlijk vooral veilig zijn. Niet alleen voor het paard zelf, maar ook voor jou. Een dergelijke plaats is daarom vaak voorzien  van standpalen waar het paard tussen wordt gezet. Eventueel kun je ook kiezen voor een afscheiding in de vorm van wasplaats wanden van 2,5m tot 3 meter. Dat is vooral aan te raden als je meerdere wasplaatsen naast elkaar wilt maken.  Omdat je op een wasplaats ook gebruik maakt van zowel water als elektriciteit, zijn veilige en waterdichte wand haspels een aanrader. Voor de afmeting van een wasplaats wordt 3 m op 3 m aanbevolen. Zo heb je voldoende ruimte.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Prijs wasplaats

De prijzen voor het inrichten van een wasplaats zullen variëren op basis van jouw noden. Zo betaal je rond de € 300 voor een scheidingswand van 2,5 meter - 3 meter. En gemiddeld € 100 voor een losse paal. Wil je de wasplaats ook als solarium gebruiken? Tegenwoordig zijn er heel veel paardensolaria met een lift die je eenvoudig boven de wasplaats kunt hangen. Voor de vloer kan je waterdoorlatende rubbermatten gebruiken.

Offerte aanvragen voor wasplaats inrichting

Wil jij jouw wasplaats voor paarden laten inrichten met veilige accessoires? Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project