Stalinrichting paarden

De stalinrichting is voor paarden heel belangrijk. Hier moeten ze zich immers veilig en vertrouwd kunnen voelen. Als het aankomt op stalinrichting, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een stal met een open bovenluik, een weefrek of een draaibare voerbak. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over stalinrichting voor paarden.

stalinrichting paarden

Waaruit bestaat de stalinrichting voor paarden?

Als je de stal van jouw paard zo veilig en comfortabel mogelijk wilt laten inrichten, dan heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een dichte deur, een dubbele deur met bovenluik of een weefrek. Natuurlijk kun je de stal ook laten voorzien van een raam. Ook qua tussenwanden heb je veel keuze als het aankomt op de inrichting. Zo kun je de stal laten bouwen met dichte zijwanden, maar ook half of compleet open met traliewerk behoort tot de mogelijkheden. Dit bevorderd het onderlinge sociale contact.

Ook voerbakken en drinksystemen behoren tot de stalinrichting voor paarden. Zo kun je kiezen voor automatische zelf-drinkers met een lepel of een vlotter. Kies je voor draaibare voerbakken? Dan hoeft de stal niet geopend te worden tijdens het voeren. Dit kun je vanaf de buitenzijde van de box doen. Na voedertijd draai je de voerbak eenvoudig terug zodat het paard zich hier niet aan kan bezeren.

Offerte Stalinrichting paarden

Wil je de stal van jouw paard laten voorzien van een luxe, praktische én veilige inrichting? Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project