Paardenstal Kopen

Wil je een paardenstal kopen? Dan heb je de keuze uit enorm veel verschillende soorten stallen. Welke stal je kiest is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kun je een paardenstal kopen met zadelkamer, wasplaats of opbergruimte voor fourage. Heb je meerdere paarden? Dan kun je ook een paardenstal kopen met 2, 4 of zelfs 8 boxen. Uitgevoerd met luxe zij- en voorwanden van hout of kunststof.

paardenstal kopen

Soorten paardenstallen

Er zijn veel verschillende soorten stallen. Enkel en allen de paardenbox kun je kiezen uit verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Je kunt kiezen uit:

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Tips bij de aanschaf van paardenstallen

Denk je na over het aanschaffen van een paardenstal? Bedenk dan goed waar deze aan moet kunnen voldoen. Past de box qua afmeting in de schuur die je wilt gebruiken? Of wil je liever een paardenstal kopen mét een afdak of luifel? Ook is het verstandig om vooraf na te gaan of je een vergunning nodig hebt voor de paardenstal die je graag wilt kopen. In alle gevallen is het aanvragen van een maatwerk offerte belangrijk. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent als je een paardenstal wilt kopen.

Offerte Paardenstal Kopen 

Kies voor een erkende vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project