Opvoelbox Paarden

Een opvoelbox voor paarden is geschikt voor diverse doeleinden. Oorspronkelijk zijn deze opvoelboxen bedoeld voor het opvoelen of scannen van drachtige merries. Maar, ook tijdens een dierenarts of hoefsmid bezoek komt een opvoelbox voor paarden van pas.

Wat is een opvoelbox of behandelbox?

Een opvoelbox is een gesloten ruimte met zowel aan de zij- als voorwanden. De voorwanden worden vaak als deur gebruikt. Het paard kan er dus vooruit in- en uitlopen. De onder- en bovenzijde van een opvoelbox zijn open.

Zo kan een veearts of hoefsmid het paard makkelijk onderzoeken zonder daarbij het risico te lopen op een trap. Omdat een opvoel- of behandelbox is voorzien van stevige wanden van hout of kunststof, is het bijvoorbeeld een veilige oplossing voor het opvoelen van dragende merries. Het gegalvaniseerde staal aan de voorzijde van de paardenbox is voorzien van twee ogen waaraan je het paard veilig kunt vastzetten.

opvoelbox

Prijs Opvoelbox

Voor een opvoelbox voor paarden betaal je gemiddeld tussen de € 1.000 tot € 1.800 euro. Vaak wordt dit geleverd als bouwpakket, maar vele bedrijven beschikken ook over een plaatsingsdienst door een ervaren paardentallen / manegebouwer.

Offerte Opvoelbox voor Paarden

Wil je zelf een opvoelbox laten plaatsen in de stal of op het terrein? Via onderstaand formulier ontvang je een vrijblijvend prijsvoorstel en advies van een vakman actief in jouw buurt. Voor zowel particulieren als professionelen.

Vraag hieronder eenvoudig offerte aan ↓
Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project