Longeercirkel overkapping

Een longeercirkel overkapping is een perfecte aanvulling op de trainingsfaciliteiten. Met een overdekte longeerpiste ben je namelijk niet afhankelijk van het weer. Het longeren en trainen van de paarden kan met een longeercirkel overkapping altijd doorgaan. Ook als het regent of sneeuwt. Je ondervindt geen hinder van de weersinvloeden en ook de bodem blijft in optimale conditie. Maar welke verschillende soorten overkappingen zijn er? Wat zijn de kosten en de voordelen van een overdekte longeercirkel? 

Longeercirkel Overkapping

Voordelen overdekte longeercirkel

De voordelen van een longeercirkel overkapping uit zich vooral in het 365 dagen per jaar kunnen trainen. Ongeacht de weercondities. Ook de bodem in de longeercirkel blijft in orde. Dit is belangrijk om blessures door een te natte of zware bodem te voorkomen. Een overdekte longeercirkel kan ook worden gebruikt voor het zadelmak maken van jonge paarden. Bijvoorbeeld als er wordt gekozen voor een geheel gesloten overkapping.

Verschillende soorten overkappingen

Als je een longeercirkel wilt laten overkappen, dan zijn er behoorlijk wat verschillende soorten waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt kiezen voor een deels overdekte longeercirkel, maar een longeercirkel overkapping kan ook geheel gesloten zijn. Eventueel kan de longeercirkel ook worden gecombineerd met een overdekte stapmolen.

Vind dé beste vakspecialist voor je project en ontvang gratis offertes.

Overkapping longeercirkel kosten

Als je een overkapping voor de longeercirkel wilt laten bouwen, dan wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. De prijs voor een overkapping wordt altijd op maat gemaakt. Temeer omdat je de keuze hebt uit een gehele of gedeeltelijke overkapping. Ook de diameter van een overdekte longeercirkel heeft invloed op de prijs. De doorsnede kan variëren van 12.00 tot en met 18.00 meter. Een offerte geeft duidelijkheid over de totale kosten.

Offerte aanvragen

Een longeercirkel overkapping laat je natuurlijk bouwen door een hippische aannemer bij jou in de omgeving. Deze vind je op de website van paardenservices.be. Zo ben je niet alleen zeker van de beste kwaliteit, maar weet je ook dat de overdekte longeercirkel aan jouw wensen voldoet. Een offerte aanvragen doe je dan ook heel eenvoudig online. 

Wanneer wil je de werken (laten) uitvoeren?
Selecteer
  • Zo snel mogelijk
  • Binnen de 2 maand
  • Binnen 6 maand
  • In overleg met vakman
Projectomschrijving

Paardenservices.be, dat is:

  • Betrouwbare info voor bouwers, verbouwers en doe-het-zelvers
  • Gratis en vrijblijvend prijsvoorstellen op maat van jouw project